Æblekage med Rød Kampot Peber og palmesukker

2 personer:

½ kg æbler, skrællet og skåret i kvarte

2 spsk palmesukker

½ dl vand

Kog de skrællede æbler i vand i ca 10 minutter til de er møre. Rør rundt en gang i mellem. Tilsæt palmesukker, og bland godt.

Raps blanding.

20 gram smør

1 dl raps

1 spsk palmesukker

2 teske palmesukker

Bland friskkværnet rød kampot peber rasp og palmesukker. Smelt smørret på en pande og tilsæt rasp blandingen, rør godt rundt i det til sukkeret så små begynder at smelte.

Lad det afkøle på et stykke bagepapir.

Lige inden servering lægges raspblanding nederst i en skål, derefter æbleblandingen og tilsidst endnu et lag rasp.

Server med en klat skyr eller flødeskum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *