Granatæble sorbet

Du skal bruge:

  • 2 granatæbler
  • 100 gram sukker
  • 150 gram vand
  • 30 gram honning
  • Saften af 1 lime

Fjern kernerne fra granatæblerne. (husk at fjerne alt det hvide mellem kernerne, det smager bittert)

Hæld det igennem en si og mos resten så du får alt saften med.

I en gryde varmes vand og sukker og koges igennem i 5 minutter.

Tilsæt honning og lime.

Afkøles og blandes med granatæblerne.

Hæld det hele i en skål, rør rundt, og stil det i fryseren, husk at røre ca hver 30 minut for at undgå is krystaller

Tag stavblenderen frem, giv kernerne fra granatæblerne en tur, og så hæld dem igennem en si. Pres den resterende masse med en ske, for at få det sidste saft presset ud af dem.
Varm vandet og sukkeret op i en kasserolle, og lad det koge i 4-5 minutter. Hæld siruppen i, rør rundt, og lad det køle lidt af.


Hæld granatæblesaften i sukkerlagen, og stil det i køleskabet, til det er koldt.
Frys massen på din ismaskine (hvis du har en), og spis den med det samme, eller stil den i fryseren hvor der røres en gang hver time for at undgå iskrystaller.

Se mere om Granatæble sorbet | opskrift | Desert hos grydeskeen.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *