Æblekage med rød Kampot peber og palmesukker

Til 2 personer skal du bruge:

  • ½ kg æbler, skrællet og skåret i kvarte
  • 2 spsk palmesukker
  • ½ dl vand

Kog de skrællede æbler i vand i ca 10 minutter til de er møre. Rør rundt en gang i mellem. Tilsæt palmesukker, og bland godt.

Raps blanding

  • 20 gram smør
  • 1 dl raps
  • 1 spsk palmesukker
  • 2 teske rød Kampot peber

Bland friskkværnet rød Kampot peber, rasp og palmesukker. Smelt smørret på en pande og tilsæt rasp blandingen, rør godt rundt i det til sukkeret så små begynder at smelte.

Lad det afkøle på et stykke bagepapir.

Lige inden servering lægges raspblanding nederst i en skål, derefter æbleblandingen og tilsidst endnu et lag rasp.

Server med en klat skyr eller flødeskum

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/0/4/peberpigen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *