Græsk tzatziki

Du skal bruge:

  • 1/4 liter græsk yoghurt
  • 1 agurk, skrællet og revet groft
  • 1/2 teske groft salt
  • 1 fed hvidløg, hakket fint
  • 1/2 spiseske citronsaft
  • 1 spiseske god olivenolie

Læg den skrællede og revet agurk i en skål, bland salten heri, og lad det trække i ca 10 minutter. Pres derefter så meget væde som muligt fra.

I en skål blandes yougurten med agurk, fint hakket hvidløg, citronsaft og oliven olie. Smag til med salt.

Lad det gerne stå og trække 1 time eller mere i køleskabet inden det serveres til f.eks. græske kødboller.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/0/4/peberpigen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *