Goma dressing til and og rispapir

Da jeg boede i jylland var jeg ofte i København, og hver gang skulle jeg gerne en tur forbi  Sticks and Sushi. Jeg var og er helt tosset med deres ruller med and og goma dressing. Hvergang køber jeg en lille bøtte gomadressing med hjem, og hvergang syntes jeg det er alt alt for dyrt.

Så, nu er det tid til at lave min egen. Efter lidt søgen rundt fandt jeg http://sumokitchen.com som er en japansk pige der bor i Australien og hun laver hendes egen Goma dressing. Inspireret af hende gik jeg derfor igang. Jeg havde ikke præsis de ingredienser hun brugte, men er nu super godt tilfreds med resultatet.

Du skal bruge:

  • 1 lille gulerod
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk sesam frø
  • 2 spsk rør sukker
  • 1 spsk jordnøddeolie
  • 1 1/2 dl olivenolie
  • 1/2 dl ris eddike
  • 3/4 dl soja sauce

Bland de ovenstående ingredienser sammen  en blender og viola, nu har du hjemmelavet gomadressing 🙂

goma dressing jan 2012 001 goma dressing jan 2012 002

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/0/4/peberpigen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *