Champignon med chorizo og flødeost

Du skal bruge til 2 personer:

  • 250 gram store champignon
  • 1/2 løg
  • 1/2 stærk chorizo pølse
  • 75 gr flødeost, gerne med krydderurter
  • Frisk timian

Rens champignon og fjern forsigtigs stokkene, hak dem fint. Placer selve champignon med hullet opad i et ildfast fad.

Hak løget fint, og skær pølsen i mindre stykker.

Varm lidt olie i en pande og steg pølsen heri, tilsæt løg og champignon stokke og rør godt rundt i et par minutter. Tilsæt frisk timian og flødeost og rør sammen til osten er smeltet.

Fordel fyldet i champignonen, krydr med friskkværnet rød Kampot peber og bag dem i oven ved 190 grader i ca 20 minutter.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/0/4/peberpigen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *