Det perfekte andebryst

Du skal bruge:

  • 1-2 andebryster
  • salt
  • Friskkværnet sort Kampot Peber

 

Tænd ovnen på 200 grader, og placer det fad du vil stege andebrysterne i ovnen,  så det kan blive varmt.

Skær skindet på brystet i tern (ca. 2*2 cm)  krydr godt med salt og friskkværnet sort Kampot peber.

Læg brystet med skinsiden ned af på en kold pande, og tænd på højeste blus.

jan2012 003

Efter et par minutter begynder der at syde, det er fedtet der bliver frigivet.

Vend og steg på den anden side i 2-3minutter.

Læg andebrystet i det varme fad, og  stil det i ovnen i 6-8 minutter.

Lad det hvile i 10 minutter inden det skæres i stykker på tværs. Ikke for tyndt, så bliver det kold alt for hurtigt.

jan2012 009 Dog hvis det skal bruges til friske forårsruller, skær det da så tyndt som du kan.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/0/4/peberpigen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *