Karry med hvidkål og svinekød

Du skal bruge:

  • 1/4 hvidkål, skåret i tynde strimler
  • 2 rød løg, skåret i tynde halvmåner,
  • 2 fadkoteletter, skåret i tern
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 røde chilier, hakket fint
  • 1 spiseske olie
  • 3 tesker god karry (gerne stærk)
  • 1/2 teske safran hvis du har(kan undlades men giver en skøn farve)

Opvarm en wok eller en gryde, “Brænd” karryen af ( dette gøres på en varm pande uden fedtstof, hold den i bevægelse i 1-2 minutter, til det begynder at dufte at karry)

Tilsæt olie og rør det sammen med karryen til dette er opsuget heri.

Tilsæt svinekød og steg til det har taget farve. Bland nu chilien sammen med kødet, og derefter hvidkål og  løg, rør godt rundt, og steg det i 5-8 minutter til kålet er faldet lidt sammen.

Hæld kokosmælken over, rør godt rundt, og smag til med salt, honning og evt. mere chili. Lad det nu stå og simre i 20-30 minutter.jo længere jo bedre (du kan lektier imens, det passer sig selv)

Server med kogte basmati ris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *