Dampet fiskefilet fyldt med laks og jordbær salat

Fisk, ja det skulle være så sundt og vi bør spise det et par gange om ugen. Men vi har nok alle en oplevelse med kedelig fisk, en filet der er fyldt med panering og så stegt tør på en pande. Ikke lige det der får os til at længtes efter at spise mere fisk.

Denne her opskrift er nem og lave, og den passer dejligt på en varm sommerdag, hvor maden skal være let samt smage af sommer!

  • Du skal bruge til 2 personer:
  • 4 rødspætte fileter
  • 100 gr laks
  • frisk dild, hakket fint
  • frisk koriander, hakket fint
  • frisk persille, hakket fint
  • friskkværnet hvid Kampot peber
  • 1/2dl hvidvin
  • 20 gr smør

Hak laksen og bland den med krydderier og  hvid Kampot peber.

Fordel det på fiskefilerne og rul dem tæt sammen, brug evt en tandstik til at holde sammen.

Sæt dem i en tykbundet gryde, tilsæt 1/2 dl hvidvin samt 20 gr smør og bring til kogepunktet. Når det koger, sluk for varmen og vent yderligere 5 minutter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *