Koteletter i fad

Du skal bruge til 2 personer:

  • 2 svinekoteletter 
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk sort Kampot peber
  • 1 tsk paprika
  • 150 gram bacon i tern
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 250 gram champignon
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dåse majs
  • 1 lille dåse tomat pure
  • 1 dåse flået tomater

Steg koteletterne i lidt olie i 2-3 minutter på hver side. Krydr dem godt med salt, sort Kampot peber og paprika. Læg dem i et ildfast fad.

Svits bacon på panden, og tilsæt derefter hvidløg og løg der er skåret i skiver.

Steg videre i et par minutter til løgene er blevet bløde, tilsæt champignon skåret i skiver og majs og svits yderligere et par minutter.

Hæld tomat pure og de flået tomater ved. Rør godt rundt, spæd evt op med lidt vand. Smag til med salt, Sort Kampot peber og mere paprika.

Fordel det hele oven på koteletterne og steg det i ovnen ved 180 grader i ca 25 minutter.

Server med kogte ris og brød

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *