Kyllinglår marineret i solbæreddike og agavesirup

I lørdags fik jeg en skøn solbæreddike i fødselsdags gave. Og den skal da prøves. Med den i tankerne, blev denne marinade skabt.

Der er brugt agavesirup som simpelthen er fantastisk, men hvis du ikke har det, kan du bruge flydende honning. Ligeledes kan du i stedet for sambal oelek bruge frisk chili, men jeg syntes at sambal oelek giver en rigtig god smag.

Du skal bruge:

  • 2 tsk. solbæreddike (fra oil & vinager)
  • 2 tsk økologisk agavesirup
  • 2 tsk. Dijon Sennep
  • 1 tsk. sambal oelek
  • saften af 1/2 lime
  • friskkværnet salt og sort Kampot peber
  • Piskes godt sammen og smages til.

Derudover skal du bruge:

  • 2 kyllinge lår
  • 6 cherrytomater

blandet marts2011 040 blandet marts2011 043 Afpuds kyllingelårene, og fjern det overflødige fedt.

Varm ovnen til 200 grader.

Læg kyllinge stykkerne i et ildfast fad og fordel marinaden ovenpå. læg cherrytomater ned ved siden af i fadet, og stil det i ovnen i ca 1time, til kyllingen er gennemstegt.

blandet marts2011 049

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/0/4/peberpigen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *