Lady og Vagabonden får hjælp af Urtekram

En gammeldags klassiker der her får et nyt økologisk liv med Urtekrams pastasauce.

Til kødbollerne skal du bruge:

  • 1 1/2 finthakket rød løg
  • 2 fed hvidløg hakket fint
  • 1 bnt persille, hakket fint
  • 2 spiseskeer raps
  • Salt
  • Friskkværnet sort Kampot peber

 

Steg rødløg og hvidløg i lidt olie på en varm pande indtil de er blevet klare. Lad det afkøle.

Bland oksefars med løg, hakket persille, raps, salt og friskkværnet sort Kampot peber.

mad maj2011 001 (2) mad maj2011 003 (2) mad maj2011 004 (2)

Varm en pande godt op og tilsæt lidt rapsolie. Når begge er godt varme, tilsæt da små kødboller der er formet med en teske. lad dem stege et par minutter inden du vender dem og steger videre et par minutter.

Mens kødbollerne steger på panden, varmer du vand i en elkedel som derefter hældes i en gryde og du har nu kogende vand klar til pastaen.

Kog pasta som anvist på pakken. Og nu til Urtekram.

Urtekram laver en helt fantastisk tomatsauce med basilikum, og til kødbollerne er den, hmn, MUMS! Når kødbollerne er færdige, tilføjer du Urtekram tomatsauce og spæder og med 1/2 glas vand.

mad maj2011 007 mad maj2011 014 mad maj2011 020 mad maj2011 024

Kog det igennem, server  med pasta og parmesan ost.

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/0/4/peberpigen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *