Parmesangratinerede asparges med rød Kampot peber

Så er det endelig blevet asparges sæson igen, og jeg kan slet ikke få nok af denne skønne grøntsag.

Til denne ret skal du bruge:

250 gram grønne asparges

40 gram parmesanost

saften af 1/2 lime

lidt oliven olie

salt

Friskkværnet rød Kampot peber.

påske2011 046

Vask asparges og fjern den hårde ende. Dette gøres nemt ved at tage fat i den tykke ende med en hånd, omkring midten med den anden, og så forsigtigt bøje til den knækker.

Damp dem i 2 minutter i let saltet kogende vand, hæld vandet fra, og fordel de grønne asparges i et ildfast fad. Dryp med oliven olie,lime, salt og friskkværnet rød Kampot peber, inden du tilsidst fordeler den  friskrevet parmesan ost ovenpå.

Gratiner dem i ovnen i 7-10 minutter ved 200 grader. Server som tilbehør.

påske2011 050

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *