Peberfrugter fyldt med soltørret tomater, peanuts og oksefars mix.

Røde peberfrugter er super sunde og fyldt med C-vitaminer. Fyldte peberfrugter kan ofte være lidt kedelige, fordi fyldet tit er lidt ligesom frikadelle fars, eller det er ikke krydret nok. Sådan behøver det ikke være.

Igen, som med alt mad, det bliver kun så godt som de råvarer du bruger…

Du skal bruge:

  • 4 røde peberfrugter
  • 500 gr oksefars
  • 4 solmodnet tomater, lagt i blød i lunken vand i ca 10 minutter, hakket fint
  • 3 fed hvidløg, hakket fint
  • 2 rødløg, finthakket
  • 50 gram peanuts, ristes på en varm pande, derefter grovhakkes de, enten i en morter eller i blenderen,
  • 1 håndfuld frisk basilikum, hakket groft
  • salt
  • friskkværnet sort Kampot peber

Halver peberfrugterne på langs, rengør dem og  fjern frøstol og kerner. Lig dem med den skåret side ned på et stykke køkkenrulle så de kan tørre.

Bland fars, hvidløg, rødløg, soltørrede tomater,salt, basilikum og halvdelen af peanuts godt sammen.

Fordel blandingen i peberfrugterne, tryk godt til så de er helt fyldt ud. Fordel derefter resten af de hakket peanuts på toppen for tilsidst at slutte af med friskkværnet sort Kampot peber.

Læg dem i et ildfast fad med skinsiden nedad. Put olien i bunden, så de ikke brænder på.

Bages nu ved 190 grader i 35-40 minutter

Server med kartoffelbåde og grøn salat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *