Rødbeder bagt med gedeost og rød Kampot peber

Du skal bruge:

  • 6-8 mellemstore rødbeder
  • 180 gram gedeost
  • Friskkværnet rød Kampot peber
  • Olivenolie

Kog rødbederne i en gryde med rigeligt vand i ca. 30 minutter, indtil de føles møre. Afkøl dem lidt, og pil skrællen af. Skær dem i tynde skiver.

Skær gedeosten i mindre stykker. Først i skiver og derefter deles skiverne i 4.

Fordel et lag rødbede skiver i et ildfast fad, efterfulgt af gedeost, og friskkværnet rød Kampot peber. Gentag denne proces til der ikke er flere rødbeder, slut med gedeost og rød Kampot peber. Fordel god oliven olien ovenpå, og bag i ovnen ved 220 grader i 15 minutter.

Serveres som en super lækker forret med lidt grønt salat og brød eller som tilbehør.

mad 2011 062 mad 2011 064 mad 2011 072 mad 2011 077

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *