Stærk piri piri kylling

Du skal bruge:

  • 1 rødløg
  • 4 hvidløg
  • 3 små bird eye chillies
  • 3 teske mild røget paprika
  • 2 spiseskeer worchester sauce
  • 4 spiseskeer hvidvinseddike
  • skrællen fra 1 øko citron
  • saften fra 1 øko citron
  • salt
  • lidt vand
  • lidt sukker

Bland alt det ovenstående til en lind masse med en stavblender. Det skal smage stærkt.

maj2011 014

Skær et par lommer i kyllingen og gnid med oliven olie, salt og friskkværnet sort Kampot peber. steg det ca 5 minutter på hver side, indtil det har taget farve.

Halve snack pebrene og tag kerner ud. Steg ved høj varme til de begynder at blive sorte.

Fordel den stærke paste i bunden af et ildfast fad, derefter snack peber og tilsidst presses kyllingen ned øverst.

maj2011 015 maj2011 016

Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20 minutter og mærk efter at kødet er gennemstegt eller giv det lidt længere. server det med en god salat og evt lidt brød.

maj2011 027

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/0/4/peberpigen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *