Stegte grøntsager og rodfrugter

Du skal bruge:

  • 4 gulerødder
  • 3 pastinakker
  • 1 rød peberfrugt
  • 1/2 squash
  • 20 rosenkål
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spiseske olivenolie
  • 6 stk soltørret tomater
  • Friskkværnet sort Kampot peber
  • 2 tsk timian

Rens rosenkål, og kog dem i letsaltet vand i 5-7 minutter. Lad dem afkøle og skær dem i halve.

Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i tern. Skær ligeledes peberfrugten og squash i tern. Hak hvidløgene fint. Skær de soltørret tomater i mindre stykker.

Varm en pande med olien og steg gulerødder, pastinak og hvidløg i 5-7 minutter.

Tilsæt derefter halve rosenkål, peberfrugter, soltørret tomater, friskkværnet sort Kampot peber, og 2 teskeer timian, og svits yderligere i 5-7 minutter. Smag til med salt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *