Champignion og forårsløg salat

Du skal bruge:

  • 250 gram champignon
  • 1 rød peber
  • 1 bnt forårs løg
  • 10 gram pinjekerner

Rens champignon, peberfrugt og forårs løg. Skær peberfrugten i tynde strimler og forårs løgene i 2 cm tykke skiver.

Sæt en pande over ved meget høj varme, og steg champignonerne tilsat lidt salt på panden i et par minutter, indtil de har taget farve.

Tilsæt rød peberfrugt, og steg videre et par minutter.

Tilsæt de hvide af forårs løgene og steg disse med i cirka 2 minutter.

Ved servering, drysses der med resten af de hakket forårs løg samt ristet pinjekerner.

mad maj2011 034 mad maj2011 050

Kan spises som selvstændig salat eller sammen med et stykke kylling

mad maj2011 053 mad maj2011 056

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *