Røget laks med spinat og pasta

Du skal bruge:

  • 500 gr. frisk spinat
  • 150 gr. røget laks
  • 1/2 pose grov pasta
  • 1 spiseske oliven olie
  • salt
  • Friskkværnet hvid Kampot peber
  • 1 citron
  • Friskrevet parmesan ost

Spinaten renses og skylles i en skål med rigeligt vand.

Sæt en gryde fyldt med vand over at koge.

Når det koger, blancheres spinaten i 2-3 minutter (til den er faldet helt sammen). Lægges derefter i en skål med koldt vand (for farvens skyld).

Når spinaten er afkølet tages den op af vandet, hakkes groft og presses fri for væde.

 

Kog pastaen efter anvisning på posen, og lad det dyppe godt af.

Bland 1 spiseske god olivenolie sammen med saften fra en 1/2 citron, salt, og 1/2 teske hvid Kampot peber.

Vend dressingen i  pastaen.

Skær laksen i mund rette stykker.

Bland forsigtigt pasta, laks og spinaten sammen.

Pres lidt citron saft, og frisk revet parmesan ost ovenpå og server med et stykke godt brød.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *