Røget hellefisk med asparges og basilikum

En hurtig og nem forret der smager fantastisk.

Til 2 personer skal du bruge:

  • 8 skiver røget hellefisk
  • 8 grønne asparges
  • 6 stængler frisk basilikum
  • 4 spiseskeer oliven olie med urter fra Toscana (Oil & Vinegar )
  • 2 spiseskeer solbæreddike (Oil & Vinegar)
  • Rucola salat

Hæld kogende vand over de rengjorte asparges og lad dem trække i 2-3 minutter. Pisk solbæreddike og olie godt sammen og vend asparges og salat heri.

Anret helle fisken på 2 tallerkener. derefter asparges og salat mix. Drys med finthakket basilikum, dekorer med et basilikum blad og en cherry tomat. Server med godt brød og et koldt glas Chardonnay.

påske2011 111

Så er der sommer på vej.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/0/4/peberpigen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *