Græske kødboller

Du skal bruge:

  • 300 gr oksefars
  • 1 løg, hakket fint
  • 1 fed hvidløg, hakket fint
  • 4 soltørrede tomater
  • 1 æg
  • 1 spiseske friskhakket rosmarin
  • Salt
  • Friskkværnet sort Kampot peber

De soltørrede tomater hakkes fint, derefter udblødes de i kogende vand i 3 minutter. Hæld vandet fra og lad dem dryppe af i en sigte.

Bland fars, æg, løg, hvidløg, soltørrede tomater og rosmarin godt sammen. Smag til med salt og friskkværnet sort Kampot peber. Stil på køl i minimum 30 minutter.

Form farsen til aflange frikadeller og læg dem på et stykke bagepapir. Bag dem øverst i oven ved 220 grader i 15-20 minutter. Husk at vende dem jævnligt.

Server med græsk tzatziki, græske kartofler og godt brød.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/0/4/peberpigen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *