Appelsinglaseret majroer

Du skal bruge:

  • Saften fra 3 appelsiner
  • 1 teske sukker
  • 4-5 majroer
  • 1 teske smør
  • salt
  • Rød Kampot peber

Kog saften fra appelsiner med sukkeret til der er 1/2 til 1 dl tilbage. Tilsæt smørret.

Skræl majroerne, men lad det lilla blive på, skær dem derefter i kvarte.

Kog majroerne i letsaltet vand i ca 6-7 minutter.

Hæld majroerne over i appelsinlagen, og lad det trække i ca 10 minutter, vend dem jævnligt.

Lige før servering kværnes der frisk rød Kampot peber ovenpå.

Serveres varme til en god bøf.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/0/4/peberpigen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *