Syltede grøntsager

Du skal bruge:

  • 1/2 kop klar eddike eller vin eddike
  • 1 spiseske salt
  • 6 spiseskeer sukker
  • 2 gulerødder, skrællet og skåret i tynde strimler
  • 1 kina radis, skrællet og skåret i tynde skiver
  • 1/2 agurk, skrællet og skåret i tynde skiver
  • 3 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
  • 2 små bird chilier, hakket fint
  • 1 bdt frisk hakket koriander

Bland eddike salt og sukker i en pande og varm det op til kogepunktet. Stil det tilside og lad det afkøle.

Bland grøntsager, hvidløg og koriander godt sammen og hæld marinaden over.

Still det i køleskabet til næste dag, hvor det smager perfekt som tilbehør til kebabs.

khmer middag 001 khmer middag 007 khmer middag 008 khmer middag 015 khmer middag 038

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *