Hvidløgs broccoli med hasselnødder

Broccoli er rig på A-vitaminer, C-vitaminer, E- vitaminer og jern, og tilberedt rigtigt, smager det helt fantastisk.

Du skal bruge:

  • Broccoli
  • Salt
  • Jomfru oliven olie
  • Hvidløg
  • Sort Kampot peber
  • Hakket hasselnødder

Rens broccolien og skær den i store buketter. Del stammen i mindre skiver. put det hele i en skål og tilsæt salt og jomfru olivenolie. Hæld kogende vand ved, og og sæt låg på.

Lad det trække i 5-7 minutter inden vandet hældes fra, og broccolien overrisles med koldt vand.

Varm en pande med olie, og når det er godt varmt, tilsættes hvidløg. Steg et par minutter til olien har taget godt smag af hvidløget. Derefter tilsættes broccolien. Drys med salt og friskkværnet sort Kampot peber, og lad dem stege videre i et par minutter. Vend den, gentag proceduren inden du anretter dem på et fad. Drys med hakket hasselnødder, og server som tilbehør til alt slags kød.

marts2011 001 (2) marts2011 004 (2) marts2011 016 (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *