Kylling med ærter og spidskål

Du skal bruge  til 2 personer:

  • 250 gram frosne ærter
  • ½ spidskål, snittet fint
  • 300 kylling
  • 2 fed hvidløg hakket fint
  • 2 ½ dl grøntsags bouillon
  • Et par kviste frisk timian
  • salt
  • sort Kampot peber
  • olivenolie

Steg kylling stykkerne på en gril pande (krydr evt med mixed krydderi)

Varm lidt olivenolie i en gryde og tilsæt det finthakket hvidløg og timian blade. Rør til olien er blevet varm.

Tilsæt spidskål og ærter og rør rund i ca 5 minutter til det er sunket let sammen.

Fordel bouillonen ovenpå, krydr godt med salt og peber og lad det simre i 10 minutter.

Fordel på to tallerkner og læg den stegte kylling ovenpå.

marts2012 022 marts2012 026 marts2012 029

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *