Fersken suppe med rejer og krabbe

Du skal  bruge til 4 personer

  • 1 spsk olie
  • 3 teske god karry

Svits karry i olien

Tilsæt

  • 2 løg, hakket fint
  • 4 fed hvidløg

Rør godt rundt

  • 2 dåser flået tomater
  • 5 dl kylling bouillion
  • Væsken fra ferskerne
  • 2 små friske chilier, hakket fint

Kog op og lad simre i ca 20 min

  • 400 gram rejer
  • 200 gram krebsehaler
  • 250 milda cremefine 4%

Ferskner hakket i små stykker

Tilsæt fløden, kog op, tilsæt rejer krabs og ferskner.

Smag til med salt, peber og lidt chilipulver. Den skal have godt med bid 😉

Sever med en klat skyr på toppen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/0/4/peberpigen.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *